• GENERO NEGRO PARA EL SIGLO XXI

    NUEVAS TENDENCIAS Y NUEVAS VOCES

    ZAPATERO, JAVIER SANCHEZ LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475847160 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Los artículos que integran Género negro para el siglo XXI: nuevas tendencias y nuevas voces no solo confirman el excelente estado de salud en que se encuentra el género negro hoy en día, sino también y sobre todo el progresivo abandono de los prejuicios que lo identificaban con literatura de baja ca...
    Ample: 160 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7584-716-0
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ZAPATERO, JAVIER SANCHEZ
    • Nº de pàgines : 286
    • Col·lecció : LAERTES
    • Nº de col·lecció : 105
    Los artículos que integran Género negro para el siglo XXI: nuevas tendencias y nuevas voces no solo confirman el excelente estado de salud en que se encuentra el género negro hoy en día, sino también y sobre todo el progresivo abandono de los prejuicios que lo identificaban con literatura de baja calidad alejada de los cánones académicos. Gracias a las aportaciones de investigadores, profesores, teóricos, aficionados y creadores ?presentadas en diversas secciones, centradas en el estudio de la narrativa española, el neopolicial latino-americano, la vigencia de los clásicos, el análisis fílmico y la actualidad del género?, el volumen ofrece un panorama global y heterogéneo de la actual situación de la novela y el cine negros, caracterizada por la tendencia a la hibridación, la denuncia implícita de la violencia y la corrupción imperantes en las sociedades, el carácter de crónica de un tiempo y un espacio concretos y, sobre todo, por la capacidad para crecer, evolucionar y trascender sus propios límites y señas de identidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.