• CUATRO PECES. EL FUTURO DE LOS ÚLTIMOS ALIMENTOS SALVAJES

    EL FUTURO DE LOS ÚLTIMOS ALIMENTOS SALVAJES

    GREENBERG, PAUL RBA EDITORES, S.A. ASSAIG LITERARI Ref. 9788490061879 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Nuestra relación con el océano está experimentando una transformación profunda. Nos encontramos al borde deun cataclismo: que los hijos de nuestros hijos jamás prueben un pescado salvaje que haya nadado libremente en el mar yano es una posibilidad remota. Paul Greenberg, escritor y pescador desde su...
    Ample: 140 cm Llarg: 213 cm Peso: 430 gr
    Descatalogat
    23,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9006-187-9
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GREENBERG, PAUL
    • Traductors : FILELLA ESCOLA, ROC
    • Nº de pàgines : 448
    • Col·lecció : DIVULGACIÓN
    Nuestra relación con el océano está experimentando una transformación profunda. Nos encontramos al borde de
    un cataclismo: que los hijos de nuestros hijos jamás prueben un pescado salvaje que haya nadado libremente en el mar ya
    no es una posibilidad remota. Paul Greenberg, escritor y pescador desde su más tierna infancia, no solo nos invita a un
    viaje culinario, sino que también nos ofrece una detallada investigación sobre los cuatro peces que predominan en
    nuestra dieta: el salmón, la lubina, el bacalao y el atún. A través del fascinante relato de todos los factores que
    permiten que estos pescados lleguen a nuestro plato, el autor nos desvela nuestra maltrecha relación con los mares y su
    fauna. Hace tan solo treinta años, casi todos nuestros alimentos procedentes del mar eran salvajes. Hoy, los excesos de
    una pesca desenfrenada y la revolución biotécnica sin precedentes nos han llevado a un punto en que el pescado salvaje
    y el de granja se reparten a medias el complejo mercado global. Cuatro peces nos ayuda a navegar por estas nuevas
    orillas, y nos propone una forma de avanzar hacia un futuro en que los alimentos marinos sanos y sostenibles no sean la
    excepción sino la norma.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.