• PRESENCIA APASIONADA

    LAS SIETE CUALIDADES DE LA CONSCIENCIA DESPIERTA

    INGRAM, CATHERINE GAIA Ref. 9788484451549 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En esta obra Ingram invita al lector, sencillamente, a sumirse relajadamente en su propia presencia apasionada y a incorporar las innatas y despiertas cualidades que esta relajación aflora: el silencio, la ternura, la corporalidad, la autenticidad, el discernimiento, el deleite y el asombro.Gracias ...
    Dimensions: 220 x 150 x 110 mm Peso: 420 gr
    Descatalogat
    15,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : GAIA PERENNE
    • Nº de pàgines : 217
    • Traductors : MORAZA PÉREZ, JOSÉ IGNACIO
    • Autors : INGRAM, CATHERINE
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2006
    • Data d'edició : 01/10/2006
    • ISBN : 978-84-8445-154-9
    En esta obra Ingram invita al lector, sencillamente, a sumirse relajadamente en su propia presencia apasionada y a incorporar las innatas y despiertas cualidades que esta relajación aflora: el silencio, la ternura, la corporalidad, la autenticidad, el discernimiento, el deleite y el asombro.

    Gracias a sus esclarecedoras anécdotas y reflexiones personales, PRESENCIA APASIONADA nos guía hacia nuestra inocencia divina y, por su inspiración y profundida, nos sumerge en la sabiduría atemporal que todos conocemos íntima y secretamente.

    CATHERINE INGRAM es una reconocida profesora del dharma en instituciones que prestan servicio a miles de estudiantes en Estados Unidos, Europa y Australia. Desde 1992 dirige los Dharma Dialogues (www.dharmadialogues.org), que son sesiones públicas de exploración de la naturaleza de la consciencia despierta y sus beneficios en la vida. Dirige igualmente numerosos retiros de silencio todos los años, y es la fundadora y presidenta de Living Dharma, una organización educativa sin fines lucrativos dedicada a la búsqueda y a la ayuda.

    Catherine ha sido periodista especializada en temas de consciencia y activismo social, y es autor de "In the footsteps of Gandhi: Conversations with spiritual/social activists.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.