• PASEOS POR ROMA

    STENDHAL ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420661902 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aunque Henri Beyle, STENDHAL (1783-1842), debe sobre todo su celebridad como escritor a novelas de la talla de «La Cartuja de Parma» (L 5585) o «Rojo y negro» (L 5586), dedicó también buena parte de su tiempo a la reflexión escrita sobre el amor, el arte, la belleza y la vida social y política. En e...
    Dimensions: 175 x 110 x 28 mm Peso: 374 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-6190-2
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : STENDHAL
    • Traductors : BERGES RÁBAGO, CONSUELO
    • Nº de pàgines : 528
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - LITERATURA
    • Nº de col·lecció : 5703
    Aunque Henri Beyle, STENDHAL (1783-1842), debe sobre todo su celebridad como escritor a novelas de la talla de «La Cartuja de Parma» (L 5585) o «Rojo y negro» (L 5586), dedicó también buena parte de su tiempo a la reflexión escrita sobre el amor, el arte, la belleza y la vida social y política. En estos PASEOS POR ROMA, escritos entre 1828 y 1829 y redactados como diario ficticio con toda la libertad que la idea de paseo implica, el lector de hoy encontrará plasmada con fuerza y amor la belleza y la vida de la Roma de entonces, lugar que hoy como ayer impacta aún al visitante con la misma intensidad. La presente selección, realizada por David García López, ha prestado atención ante todo a la relación estética y sentimental de Stendhal con ?la ciudad eterna?, para cuya visita ?tanto física, como en la anticipación o en el recuerdo? resulta un compañero excepcional.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.