• TAROT COSMICO (LLIBRE + CARTES)

    LOSCHE, NORBERT ARKANO BOOKS Ref. 9788489897540 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    De entre todos los tarots modernos, el COSMIC es uno de los más logrados y populares.Sus cartas recogen las enseñanzas esotéricas tradicionales (astrología, numerología cabalística, el Árbol de la Vida), pero no es preciso tener profundos conocimientos esotéricos para poder utilizarlo. Ello se debe ...
    Dimensions: 210 x 145 x 20 mm Peso: 580 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    24,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-89897-54-0
    • Data d'edició : 01/01/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LOSCHE, NORBERT
    • Traductors : RODRÍGUEZ ALONSO, JESÚS
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : TAROT Y ADIVINACIÓN
    De entre todos los tarots modernos, el COSMIC es uno de los más logrados y populares.
    Sus cartas recogen las enseñanzas esotéricas tradicionales (astrología, numerología cabalística, el Árbol de la Vida), pero no es preciso tener profundos conocimientos esotéricos para poder utilizarlo. Ello se debe a que logra transmitir de modo directo e inmediato, mediante la expresividad de sus imágenes, los secretos de la sabiduría antigua, lo que lo hace ideal para principiantes o desconocedores de las ciencias ocultas.
    Todas las cartas del TAROT COSMIC son directamente comprensibles. Dotadas de una vibrante y sugestiva imaginería, su significado puede captarse de la propia imagen, gracias a quela situación representada y los diferentes juegos de colores permiten reconocer de manera espontánea el mensaje.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.