• GUERRA DE LOS AGUJEROS NEGROS, LA

    UNA CONTROVERSIA CIENTÍFICA SOBRE LAS LEYES ÚLTIMAS DE LA NATURALEZA

    SUSSKIND, LEONARD CRITICA Ref. 9788498925357 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Leonard Susskind, padre de la teoría de cuerdas y uno de los físicos más eminentes de nuestro tiempo y Gerard’t Hooft, premio Nobel de Física, conscientes del reto que implicaba la propuesta de Hawking, fiel a la teoría de la relatividad general, contraatacaron con las leyes de la mecánica cuántica ...
    Ample: 155 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    23,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9892-535-7
    • Data d'edició : 01/04/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SUSSKIND, LEONARD
    • Traductors : JAVIER GARCÍA SANZ
    • Nº de pàgines : 480
    • Col·lecció : DRAKONTOS
    Leonard Susskind, padre de la teoría de cuerdas y uno de los físicos más eminentes de nuestro tiempo y Gerard’t Hooft, premio Nobel de Física, conscientes del reto que implicaba la propuesta de Hawking, fiel a la teoría de la relatividad general, contraatacaron con las leyes de la mecánica cuántica en la mano. Esta obra  no es, simplemente, la historia de aquel enfrentamiento entre los más grandes científicos de nuestro tiempo sino que nos transmite la tensión intelectual de estos sabios y el esfuerzo que realizaron para aparcar sus más firmes convicciones y tratar de reconciliar ambas teorías para llegar a desentrañar las incógnitas últimas del universo. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.