• JARDINES DE EDENA, LOS (CIMOC EXTRA COLOR 70)

    MOEBIUS NORMA EDITORIAL Ref. 9788479040147 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    MOEBIUS, pseudónimo de JEAN GIRAUD, es uno de los artistas más polifacéticos del cómic actual. Con su nombre ha firmado las aventuras de BLUEBERRY, reservando el pseudónimo para historias cortas donde el humor negro y la fantasía tenían un importante papel. MOEBIUS fue desarrollando de forma paralel...
    Ample: 220 cm Llarg: 295 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7904-014-7
    • Data d'edició : 01/07/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MOEBIUS
    • Nº de pàgines : 56
    • Col·lecció : EXTRA COLOR
    • Nº de col·lecció : 70
    MOEBIUS, pseudónimo de JEAN GIRAUD, es uno de los artistas más polifacéticos del cómic actual. Con su nombre ha firmado las aventuras de BLUEBERRY, reservando el pseudónimo para historias cortas donde el humor negro y la fantasía tenían un importante papel. MOEBIUS fue desarrollando de forma paralela dos estilos, reservando el más realista para BLUEBERRY. También ha firmado algunos trabajos, a medio camino entre los dos como JEAN GIR. Entre los títulos más destacables de su obra figuran ARZACH, LAS AVENTURAS DE JOHN DIFOOL con guiones de JODOROWSKY, EL GARAJE HERMÉTICO y libros de ilustraciones como VENECIA CELESTE, STARWATCHER y Made in LOS ANGELES. A partir de los personajes creados en el álbum SOBRE LA ESTRELLA, Stel y Atan, nace una nueva serie basada en EL MUNDO DE EDENA y de la que forma parte LOS JARDINES DE EDENA.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.