• MEJOR COMER BIEN QUE HACER DIETA

    RECETAS PARA HACER DE LA COMIDA UN MOMENTO DE PLACER "MANTENIENDO EL TIPO"

    CELADA, EVA / SANDOVAL, MARIO GRIJALBO CUINA Ref. 9788425344282 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Se acabó decidir entre comer rápido y comer sano, o entre comer bien y comer sano. Se acabó decidir entre nuestro tiempo y nuestra salud o nuestra línea.
    Dimensions: 260 x 200 x 15 mm Peso: 792 gr
    Sense estoc. Consultar termini d'entrega
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-253-4428-2
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CELADA, EVA / SANDOVAL, MARIO
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : VIVIR MEJOR
    • Nº de col·lecció : 108308
    Se acabó decidir entre comer rápido y comer sano, o entre comer bien y comer sano. Se acabó decidir entre nuestro tiempo y nuestra salud o nuestra línea.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.