• UNA MA PLENA D'ESTELS (ESPARVER 66)

    SHRAMI, RAFIK LA MAGRANA Ref. 9788482644783 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Publicada per primer cop l#any 1987, aquesta novel·la de Rafik Schami, que ens transporta a la vida quotidiana del món àrab amb la voluntat de trencar tòpics i desmuntar prejudicis, resulta de plena actualitat. Una mà plena d\'estels és el diari que un adolescent sirià, del qual no sabem el nom, e...
    Dimensions: 195 x 130 x 9 mm Peso: 235 gr
    Descatalogat
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8264-478-3
    • Data d'edició : 01/07/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SHRAMI, RAFIK
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : ESPARVER

    Publicada per primer cop l#any 1987, aquesta novel·la de Rafik Schami, que ens transporta a la vida quotidiana del món àrab amb la voluntat de trencar tòpics i desmuntar prejudicis, resulta de plena actualitat.

    Una mà plena d\'estels és el diari que un adolescent sirià, del qual no sabem el nom, escriu a Damasc entre els catorze i els disset anys. El noi és fill d\'un forner, però la seva gran il·lusió es ser periodista i, malgrat la pressió familiar, aconsegueix el seu propòsit. I això li permetrà d\'entrar en contacte amb la gent que lluita contra el règim dictatorial del seu país.

    Plena d#elements autobiogràfics, Una mà plena d#estels és un bell cant a la llibertat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.